Відтепер користувачі послуг Центральної міської бібліотеки ім. М.Л. Кропивницького мають можливість дізнатися історію і чим живе сьогодні Миколаївський апеляційний суд.

Протягом багатьох років другом колективу і постійним читачем Центральної міської бібліотеки ім. М.Л. Кропивницького є кандидат історичних наук, науковець, дослідник історії України XX ст., автор понад 60 наукових праць, керівник обласного центру пошукових досліджень та редакційно-видавничої діяльності Сергій Макарчук.

Нашій бібліотеці Сергій Сергійович подарував вже чимало книг. І ось іще одне поповнення фонду. Це видання, з якого можна дізнатися про історію та сьогодення Миколаївського апеляційного суду.
 
Сергій Макарчук був керівником авторського колективу видання «Миколаївський апеляційний суд: нариси історії та сьогодення».
 
Голова редколегії – Микола Павлович Міняйло, в період 2014-2017 років тричі заступник голови апеляційного суду. У вересні 2017 року обраний головою апеляційного суду Миколаївської області. Після реформування апеляційних судів у 2018 році колективом суддів Микола Міняйло обирається головою новоствореного апеляційного суду.
 
У книзі на основі архівних документів та спогадів працівників суду висвітлюється його історія від моменту заснування Миколаївської області до наших днів.
 
Ми надзвичайно вдячні Сергію Макарчуку за іще один подарунок і запрошуємо вас, шановні друзі, до Центральної міської бібліотеки ім. М.Л. Кропивницького для знайомства з історією Миколаївського апеляційного суду.
 

 

Більше фото тут

© 2020-2024 ЦМБ ім. М.Л. Кропивницького Всі права захищені
Розробник web-studio NaturalArt
Угору