21 квітня 2024 року свій 91-й день народження святкує відомий миколаївський прозаїк, драматург, сценарист, театральний і телережисер Анатолій Маляров.

Анатолій Андрійович великий друг Центральної міської бібліотеки ім. М.Л. Кропивницького. Він постійний учасник виставки «Миколаївська книга». Неодноразово ставав переможцем обласного конкурсу «Краща Миколаївська книга».

У нашому місті й поза його межами автор відомий як патріарх миколаївської прози, письменник виняткової продуктивності та бадьорості духу. Мова його творів знайома з дитинства, персонажі близькі всім, адже їхніми прототипами є ті люди, яких читачі чудово знають, бо живуть з ними в одному будинку, їздять на роботу, страждають, іронізують і перемагають труднощі. Три десятки книжок прози постійно знаходять зацікавленого читача.

Анатолій Андрійович вже понад півстоліття проживає в Миколаєві, де завжди спостерігає за життям, постійно знаходить у нашому місті та його мешканцях нові теми для своїх творів, численних повістей, п'єс, телесценаріїв, оповідань і нарисів.
 
Щиро вітаємо Анатолія Андрійовича з його днем народження! Бажаємо ще довгі роки дарувати своїм читачам нові творчі знахідки, а головне ‒ міцного здоров’я, і якомога довше зберігати таку невгамовну жадобу до життя! Зі святом!
 

 

Більше фото тут

© 2020-2024 ЦМБ ім. М.Л. Кропивницького Всі права захищені
Розробник web-studio NaturalArt
Угору