Центральна міська бібліотека ім. М.Л. Кропивницького отримала книгу «Це воює вона». Це стало можливим в рамках програми «Сприяння рівності та протидія дискримінації» Національного Демократичного Інституту (НДІ) за підтримки Швеції, а також завдяки співпраці благодійного фонду «Бібліотечна країна» та видавництва «Видавництво». Художньо-біографічне видання розраховано на читачів від 9 років.

Героїні цієї особливої книжки – надзвичайні сміливиці. Серед них кулеметниці, аеророзвідниці, водійки БМП, бойові медикині й морпіхи, командирки взводів, громадські діячки. Усі вони стали на захист України в російсько-українській війні. З невигаданих історій читачі дізнаються, як жінки роблять все можливе для Перемоги України.

 
 
Першими її читачами в Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького стали юні відвідувачі Центру сучасного читання «МАРКО».
 
Читання вголос книжки «Це воює вона» з дітлахами організувала молода фахівчиня Центральної міської бібліотеки ім. М.Л. Кропивницького Катерина Дорошенко.
 
 
 
 
 
 
 
© 2020-2024 ЦМБ ім. М.Л. Кропивницького Всі права захищені
Розробник web-studio NaturalArt
Угору