Підсумкова виставка культурно-мистецького проєкту «Берегині України»

Місце події
Центральна міська бібліотека ім. М.Л. Кропивницького, вул. Потьомкінська, 143а, тел. 30-24-96
Запис
Вхід вільний
Категорія:
Публічна подія
Дата
2024-07-16 16:00
6 липня о 16.00 у Центральній міській бібліотеці ім. М. Л. Кропивницького розпочинає роботу підсумкова виставка культурно-мистецького проєкту «Берегині України», учасницями якого є майстрині культурно-мистецької асоціації «Арт-спокуса».
 
Мета цього проєкту – знайомити глядачів з творчістю жінок Миколаєва та області. Головною місією жінки-Берегині під час війни стає збереження та відродження головних цінностей України: родини, традицій, культури.
 
Реалізація проєкту «Берегині України» відбувалась протягом 2022-2024 року за ініціативи Центральної міської бібліотеки ім. М. Л. Кропивницького та за підтримки Культурно-мистецької асоціації «Арт-спокуса». За цей період була яскраво представлена творчість 13 майстринь з власною філософією, тематикою та певною ідеєю.
 
Для підсумкової виставки культурно-мистецького проєкту «Берегині України» учасниці представили понад 30 творчих робіт, в яких відображені індивідуальність й особливість творчості кожної з майстринь. Тематика експозиція наповнена безмежною любов’ю до культурних традицій рідного краю, надією у щасливе майбутнє України та вірою у нашу Перемогу.
 
На артлокації заходу глядачі зможуть на власні очі побачити миколаївських Берегинь, які зачарують своїми стилізованими образами. Це саме той момент, коли звичайна жінка має потужні сили перетворитися на життєдайну Красу України, попри страшенні виклики війни.
 
   
 
 
© 2020-2024 ЦМБ ім. М.Л. Кропивницького Всі права захищені
Розробник web-studio NaturalArt
Угору