Сьогодні одним із найпопулярніших термінів у світі є штучний інтелект. Окремі прогнози фахівців свідчать, що до 2035 року Штучний інтелект принесе світовій економіці 15, 7 трильйонів доларів. Його послугами вже користуються для створення текстів, картинок, музики та відео.

Також технології штучного інтелекту застосовують в галузях виробництва й фінансування, охорони здоров`я, освіти, промисловості й транспорту.

Вплив штучного інтелекту на життя суспільства стає невіддільною частиною існування людства. Технології продовжують розвиватися і ми всі повинні їх опановувати, вчитись з ним разом співіснувати. Фантастика стає поступово реальністю.
 
26 березня бібліотекарі відділу електронної інформації Центральної міської бібліотеки ім. М.Л. Кропивницького запросили своїх колег з бібліотек-філій на майстер-клас «Штучний інтелект:можливості для бібліотек як хабів цифрової освіти».
 
Зустріч було поділено на теоретичний та практичний блоки. Додатково гостям запропонували оглянути ХR-виставку створену за допомогою ШІ «Справжні причини війни, або як працює російська пропаганда».
 
 
    
   

 

Більше фото тут

© 2020-2024 ЦМБ ім. М.Л. Кропивницького Всі права захищені
Розробник web-studio NaturalArt
Угору