На початку осені, коли сонце більш делікатне, а море ще дуже тепле, вдосталь свіжих фруктів і ягід лікарі рекомендують їхати на відпочинок. Оксамитовий сезон для поїздок на курорти досить часто обирають сімейні пари з дітьми дошкільного віку. Тож, саме зараз відповідний час подарувати родині незабутню подорож.

Головний її атрибут - паспорт. А вже давно серед майстринь й рукодільниць мають популярність обкладинки на нього, виконані власними руками. Така річ коштує досить дорого. Який є вихід? Звичайно, вирушити до Центральної міської бібліотеки ім. М.Л. Кропивницького, де Культурно-мистецька асоціація «Арт-спокуса» постійно проводить традиційні майстер-класи.
Тут сповідують творчий принцип «Гарну річ зроби сам».
 
«Обрали сьогодні на майстер-класі зробити обкладинку на паспорт. Власну, креативну, модну. Яка б відповідала кожній панянці, яка тут присутня сьогодні на майстер-класі. І нам захотілося, аби де б не були наші миколаївські панянки, куди б вони не приїздили: за кордон, або в інші області України, щоб була така фішка. Модна фішка наших миколаївських дівчат, коли вони достають свій паспорт, показують його – і всі запитували: «А звідки така краса?». І щоб кожна панянка з гордістю відповіла – ми з Миколаївщини! І це я зробила власноруч!», - говорить керівниця Культурно-мистецької асоціації «Арт-спокуса» Валентина Кривцова.
 
Прожити прекрасну творчу мить реалізації власного потенціалу у створенні шедеврів хенд-мейду постійним читачкам Центральної міської бібліотеки ім. М.Л. Кропивницького допомагала майстриня Культурно-мистецької асоціації «Арт-спокуса» Віра Жевнер. За її підтримки представниці прекрасної статі виготовляли вироби у техніці скрапбукінгу.
 
«Скрапбукінг сама по собі важка така техніка. Потрібно знати певні деталі, особливості. Але завдяки тому, що дуже багато є можливостей вибрати матеріал за вподобанням, то ця робота стає навіть легкою. Тому що ми створюємо в якомусь плані таку картину. З вирізок, квіточок. І з інших деталей. По-перше, ця обкладинка – це індивідуальна, особиста така річ, яка буде у кожної жінки, що зробить сьогодні її на майстер-класі», - акцентує майстриня Культурно-мистецької асоціації «Арт-спокуса» Віра Жевнер.
 
Нам усім зараз потрібні позитивні емоції, які підтримують моральний дух на шляху до такої складної та довгоочікуваної перемоги. Щоб покращити душевний стан, потрібно постаратися оточити один одного улюбленими та правильними речами. Відчувати себе позитивно, вивести з нудьги й відірвати від похмурих думок допоможуть хенд-мейд предмети та самостійно виготовлені обкладинки на паспорт у тому числі.
 
 
© 2020-2024 ЦМБ ім. М.Л. Кропивницького Всі права захищені
Розробник web-studio NaturalArt
Угору