Перетворити на шедевр можна все, що завгодно: обкладинки книг, блокнотів й журналів, упаковки для подарункових коробок, абажури світильників. Заповітним сховищем пам`ятних моментів за допомогою нескладних способів стає звичайна обкладинка й блок листів.

Ви бажаєте зробити приємний подарунок дорогій вашому серцю й душі людині, друзям й близьким? Тоді вам точно варто опанувати мистецтво із чудернацькою назвою кардмейкінг. В Україні вміння власноруч виготовляти приємні дрібнички називають листівкарство.
У прохолодних бузкових кольорах чаклували листівки-мольберти постійні відвідувачки, читачки Центральної міської бібліотеки ім. М.Л. Кропивницького.
 
«Сьогодні дійсно дуже цікавий майстер-клас. Опановуємо мистецтво кардмейкингу – мистецтво створення листівок: рукотворних, авторських, філігранних. Просто прекрасних листівок, які стануть гарним подарунком для близької людини», - говорить керівниця Культурно-мистецької асоціації «Арт-Спокуса» Валентина Кривцова.
 
Кардмейкінг сьогодні стає дуже популярною формою при самостійному виготовленні листівки своїми руками. Адже вона є дорогим подарунком. Його в сміття не викинуть при переїзді, або збиранні. І тільки ця листівочка здатна доставить радість й задоволення, як одержувачу, так і творцю.
 
«Сьогодні у нас така цікава, розкладна листівочка незвичайної форми. І ми з дівчатками стараємося тепер цю листівку оформити. Звичайно, у фіолетовому кольорі. Наша листівка не така, як завжди. Зовсім неординарна. Якщо ми її розкладаємо, вона буде схожа на фото підставочку, на підставку для картин. Називається листівка мольберт», - ділиться тренерка-майстриня Віра Жевнер.
 
Даруйте рідним і близьким листівочки. Вона може стати відображенням глибокого зв`язку між вами та одержувачем, вашими інтересами, пристрастями й почуттям гумору.
 

 

Більше фото тут

 

© 2020-2024 ЦМБ ім. М.Л. Кропивницького Всі права захищені
Розробник web-studio NaturalArt
Угору