На початку червня Центральна міська бібліотека ім. М.Л. Кропивницького приймала учасників II фестивалю настільних ігор «Миколаївська фішка». Усі охочі мали змогу зіграти в інтелектуальні й туристичні, корпоративні та спортивні настільні ігри.

Сьогодні, 18 липня, директорка бібліотеки Інга Хоржевська запросила до нас у гості друзів, партнерів та волонтерів, які допомогли втілити проєкт у життя, реалізувати його, аби іще раз у дружньому колі сказати їм слова подяки.
 
«Дуже вдячні нашим волонтерам й партнерам, завдяки яким вдруге фестиваль «Миколаївська фішка» став реальністю. Того дня ми всі були однією командою. Ми разом іще раз довели, що бібліотека – це місце де цікаво. Це місце де пізнавально, де діти та дорослі розвиваються. Спілкуються з друзями.
 
Хочу іще раз наголосити, наша бібліотека рада бачити усіх! І готуємося до наступного фестивалю «Миколаївська фішка», - наголосила Інга Хоржевська, вручаючи подяки.
 
Начальник управління з питань культури та охорони культурної спадщини миколаївської міської ради Юрій Любаров іще раз підкреслив, що граючи у гру, ми вчимося спілкуватися з іншими, ділитися ідеями, використовувати свій розум для розв`язання проблем, узгоджувати дії з іншими гравцями та розвивати свою емпатію.
 
«Мені дуже приємно, що саме бібліотека стає центром гри, центром вашої, центром нашої спільної уваги», - акцентував Юрій Любаров.
 
Всебічну допомогу й підтримку Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького в організації й проведенні II фестивалю настільних ігор «Миколаївська фішка» надало управління молодіжної політики Миколаївської міської ради, наголосила директорка бібліотеки.
 
Партнерами бібліотеки в проведенні та організації фестивалю «Миколаївська фішка» виступили:
 
Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області
Управління патрульної поліції у Миколаївській області
 
КП ММР «Миколаївводоканал»
 
 
Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки
 
Миколаївський міський молодіжний простір
 
Миколаївський шаховий клуб
 
Миколаївський обласний центр німецької культури
 
Культурно-мистецька асоціація «Арт-спокуса»
 
ГО «Молодіжний центр наукової діяльності»
 
Благодійний фонд МЕТА «Від спільного бачення – до спільних дій»
 
Видавництво ІЛІОН
 
Ірина Гудим, книговидавець
 
Авторська кондитерська Балясних
 
ФОП О.В. Тихонюк
 
Волонтерська підтримка:
 
ГО «Центр політичного навчання»
 
ГО «Tangle of Skills»
 
Студенти Програми малих стипендій з вивчення англійської мови Посольства США в Україні (Access)
 
Технолого-економічний фаховий коледж МНАУ
 
Миколаївські молодіжні активісти.
 
«Я всім дякую. Всім, хто грав. Хто працював й хто годував, хто вітав. Моя величезна подяка усім і кожному», - подякувала наприкінці зустрічі директорка Центральної міської бібліотеки ім. М.Л. Кропивницького.
 

 

Більше фото тут

© 2020-2024 ЦМБ ім. М.Л. Кропивницького Всі права захищені
Розробник web-studio NaturalArt
Угору